СЕМЕЙСТВО АДАМС 2

The Addams Family 2 /2021/
Страна, ВреметраенеСАЩ, Канада, Великобритания /88 мин./
ЖанрАнимация, Комедия, Приключенски, Фантастика
Премиера8 октомври 2021
Режисьор:Грег Тиърнън, Конрад Върнън
В ролите:Озвучен на български от: Георги Стоянов, Татяна Захова, Ивет Лазарова, Живко Джуранов, Петър Бонев, Момчил Степанов, Албена Михова, Стоян Цветков

Продължение на анимацията от 2019 г. по образите, създадени от американския автор на комикси Чарлз Адамс между 1938 и 1988 г.

Най-странната фамилия на света открива сезона на Хелоуин и ни кани на изпълнено с много хумор и чудатости шеметно приключение, далеч от „омразния“ й дом. Но дори и извън комфортната им зона Мортиша, Гомес, Уенсди и Пъгсли Адамс не изневеряват на неповторимата си същност и ценности.

Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях. За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини и с редица нови изумителни герои и ситуации. Има ли нещо, което няма да се обърка по време на пътешествието им и ще успеят ли Мортиша и Гомес да възстановят пасивно-агресивните връзки в семейството, с които толкова се гордеят?