ЛОШИ МОМЧЕТА: ВСИЧКО ИЛИ НИЩО

Bad Boys: Ride or Die /2024/
Страна, ВреметраенеСАЩ /110 мин./
ЖанрЕкшън, Комедия, Криминален, Трилър
Премиера7 юни 2024
Режисьор:Адил Ел Арби, Билал Фалах
В ролите:Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано

Продължение на поредицата „Лоши момчета“ (1995 г.) и „Лоши момчета 2“ (2003 г.) и „Лоши момчета завинаги“ (2020 г.)

През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като „Смъртоносно оръжие“ и „Ченгето от Бевърли Хилс“, дебютиращият като режисьор в киното Майкъл Бей и маститите продуценти Джери Брукхаймър и Дон Симсън ни запознаха с харизматичните, но непризнаващи никакви правила полицаи Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс), по-известни с прозвището си Лоши момчета.
Филмът предложи свеж, забавен и изключително кинетичен прочит на „buddy cop“ историите и екшън комедиите, превърна Уил Смит в световна звезда и даде началото на изключително успешния и обичан франчайз, който се завръща на големия екран с най-експлозивната си част до момента – „Лоши момчета: Всичко или нищо“.

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители, или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.