КРАСИВО БЕДСТВИЕ

Beautiful Disaster /2023/
Страна, ВреметраенеСАЩ / 96 мин./
Жанрдрама, романтичен
Премиера в България14 април 2023
Режисьор:Роджър Къмбъл
В ролите:Вирджиния Гарднър, Дилън Спраус, Отъм Рийсър, Либе Барер, Брайън Остин Грийн, Майкъл Къдлиц, Тихомир Винчев, Любослав Велев
Сценарист: Роджър Къмбъл
Продуценти: Марк Клейман, Джонатан Дектър, Роджър Къмбъл, Брайън Пит

По едноименния първи роман (2011 г.) от поредицата „Beautiful“ на американската писателка Джейми Макгуайър.

История за двама души с проблемно минало, които се учат да се доверяват един на друг и да променят начина, по който гледат на нещата.

Студентите Аби и Травис (Вирджиния Гарднър и Дилън Спраус) се влюбват, след като известно време са били само познати. Той не е вярвал в дългите връзки, а само в секса за една нощ – докато не среща Аби.

Аби е добро момиче: не пие, не псува, отдалечила се е от миналото си. В колежа постъпва заедно с най-добрата си приятелка Америка Мейсън (Либе Барер) – и тогава се сблъсква с изпитание по пътя си към бъдещето.

Травис Мадокс е лошото момче – точно това, което Аби иска и трябва да избягва. Нощем той участва в нелегални боеве за пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Аби не се поддава на чара му, което събужда неговия интерес – той решава да я спечели, като й предложи облог. ако Травис загуби мач, ще живее без секс в продължение на месец; ако спечели, Аби ще живее с него един месец.

Травис печели боя и облога… но няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е на път да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Сексуално заредената романтична история за привличането между противоположностите разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността.