ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ЛУНАТА

Moonbound /2022/
Страна, ВреметраенеГермания /85 мин./
Жанранимация, семеен, приключенски, комедия
Премиера8 септември 2023
Режисьор:Али Самади Ахади
В ролите:Дублиран на български език, с гласовете на: Калоян Димитров – Баллан(Питър), Петя Панева (Ан), Искрен Пецов (г-н Зумземан), Емилия Петкова (г-жа Зумземан), Илия Деведжиев (Пясъчен човек), Мартин Пашов (Лунен човек), Джина Стоева (Светкавичната вещица), Радинела Тотева (Нощна фея), Ивайло Петков (Бурен гигант), Ирена Милянкова (Майката на Питър и Ан), Валентин Калинов (Хулиган)

Когато Питър тръгва на магическо пътешествие, за да спаси малката си сестра Ан, той трябва да пътува до мистериозна и непозната територия: Луната! Ан се опитва да помогне на бръмбара г-н Зумземан в търсенето на жена му. Така Ан попада на Звездната поляна, където се среща със звездичките от Училището за падащи звезди и става една от тях. За нещастие, Ан и звездичките са отвлечени от страшния Лунен човек. По време на фантастичното си приключение Питър попада на Звездната поляна, където среща сънливия Пясъчен човек. Той знае, че само на вечерята на Нощната фея в Замъка в облаците те могат да разберат къде е Ан. Така Питър, Пясъчния човек и г-н Зумземан се присъединяват към дивата надпревара по Млечния път срещу петте духа на природата: Бурен гигант, Светкавична вещица, Хенри Гръмотевицата, Дъждовен Робин и Ледената Майка

Пригответе се за едно голямо приключение, което ще докаже на всички, че не трябва да си силен, за да преместиш планини, нужно е само да бъдеш смел. И че обичта между братята и сестрите е по-голяма от разстоянието до луната и обратно!