БИЛЕТ ДО РАЯ

Ticket to Paradise /2022/
Страна, ВреметраенеСАЩ, Великобритания / мин./
Жанркомедия, романтичен
Премиера16 септември 2022
Режисьор:Ол Паркър
В ролите:Били Лорд, Кейтлин Девър, Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Люка Браво

Разведена двойка се събира, за да отиде в Бали – целта на бившите съпрузи е да откажат дъщеря им от повторение на тяхната грешка, направена преди 25 години. Бившите съпрузи не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да провалят сватбата на дъщеря си.

Рен Бътлър (Били Лорд) наскоро е завършила Чикагския университет и отива с най-добрата си приятелка Лили (Кейтлин Девър) на следдипломна екскурзия до Бали, Индонезия. Ненадейно Лили решава да се омъжи за местен човек – готова е да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си в името на любовта. Но не и ако мама и тате имат какво да кажат по въпроса, намерението на Лили изстрелва родителите й (Джулия Робъртс и Джордж Клуни) – те бързат да предотвратят сватбата, при това са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум. Рен остава в Бали, за да помага за годежа и за женитбата, но… не след дълго и тя намира своята любов в лицето на местен лекар.

Ще успеят ли родителите да изпълнят пъкления си план, преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов… Докъде са готови да стигнат, за да попречат на детето им да повтори техните грешки?