БАЙ ИВАН 2

ПРЕДПРЕМИЕРА ОТ 6 СЕПТЕМВРИ 

 

/2021/
Страна, ВреметраенеБЪЛГАРИЯ / 95 мин./
ЖанрКОМЕДИЯ
Премиера9 септември 2022
Режисьор:Николай Гарабедян
В ролите:Димитър Кирязов, Силвия Йорданова, Николай Кокуринков, Ивайло Драгиев, Николай Гурманов, Теодор Петров, Даниел Божков - Дани, Андрей Божков - Анди и др.

Продължение на „Бай Иван: Филмът“ (2021).

Бай Иван и компания отново се забъркват в неприятности. Историята започва с искреното желание на Бай Иван да направи романтична изненада на Спаска за годишнината им. Всичко обаче е пълен провал, който завършва с объркана изненада, сърдита съпруга, развалена кола и Бай Иван и Спаска, които са безнадеждно изгубени в гората.

Оцеляването им е въпрос на време и няколко много комични ситуации. За капак на всичко, в гората се появява и легендарният Музикант. Напрежението расте. Докато компанията бяга и се спасява от разярена мечка, Спаска се изгубва и остава сама, а взаимно непонасящите се Бай Иван и Музикантът се спасяват сами.

И ето, че главните герои без да искат се забъркват в кражбата на важна флашка, на която има голямо количество биткойни. Те попадат в скривалището на хакера, който е откраднал флашката. Спаска пък е отвлечена от него! Появяват се още зъл хакер, заблуден полицай, фалшиви извънземни, както и други изненадващи герои. Смешните и безумни ситуации нямат край… Ще спаси ли Бай Иван Спаска, какви поразии ще направи Музикантът, кой е хакерът крадец?