100% ВЪЛК

100% Wolf /2020/
Страна, ВреметраенеАвстралия, Белгия,/ 85 мин./
ЖанрАнимация, Детски, Приключенски
Премиера17 септември 2021
Режисьор:Алекс Стейдърман
В ролите:Озвучен на български

По едноименната книга (2010 г.) на англо-австралийската детска писателка Джейн Лайънс.

Фреди Лупин е наследник на известен род върколаци. Нетърпелив сам да се превърне във върколак, на 13-ия му рожден ден неговата трансформация се обърква и той става един свиреп… пудел! А когато вече нищо не може да стане по-зле, подстригват го и го фризират против волята му, преследват го по улиците и накрая е хвърлен в кучешки затвор.

Ще може ли Фреди да избяга заедно с новата си приятелка Бати? Кой е зловещият човек, който следи всяко негово движение? Въпреки своята розова и пухкава външност, Фреди иска да докаже, че е 100% вълк!

Бати е свободна, независима, нямаща доверие на никого, а най-вече на върколаците! Оцелява сама срещу целия свят и няма нужда от никого, докато съдбата не я среща с Фреди а той е върколак… Флашхарт е смел и справедлив водач на глутницата върколаци, посветен на две цели в живота си: да помага на хората и да бъде със сина си Фреди. Самият Фреди мечтае да покаже, че е достоен за наследник на баща си и да стане водач на глутницата. На церемонията по посвещаване нещо много се обърква… а дали е случайно? Фреди има само два дни, за да разбере и да се пребори с много зъл и подмолен план! Единствените, на които може да разчита за помощ, са неговите най-големи врагове – кучетата.