ЧУДЕН СВЯТ

Strange World /2022/
Страна, ВреметраенеСАЩ /96 мин./
ЖанрАнимация, Eкшън, Приключенски
Премиера25 ноември 2022
Режисьор:Дон Хол
В ролите:Дублиран на български

Едно чудато пътешествие, за да открием невъзможното с един невероятен и спиращ дъха филм – фантастично пътуване през времето и пространството до място, изтъкано от безброй мистерии – място отвъд границите на въображението!

Легендарното семейство изследователи Клейдс се озовава дълбоко в непознатите, неизследвани територии на друг, чуден свят, където дебнат всевъзможни опасности и повече от удивителни същества. Най-голямата заплаха обаче няма да дойде отвън…

Клейдс се озовават дълбоко в непознатите и неизследвани територии на поразителен подземен свят. Заедно с едно палаво мекотело, трикрако куче и куп хищни същества, семейството се бори с дебнещите отвсякъде опасности, за да намери път към дома.

Изтъкано от ярки и непримирими индивидуалности, семейството е на път да провали най-важната мисия в живота си, освен ако не намери сили да превъзмогне различията си. Оригинална и забавна алегория за чудесата и странностите на нашата собствена Земя и отношенията ни с най-близките ни, но понякога ужасно чужди нам хора, които наричаме семейство.