ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3: ЧУДОВИЩНА ВАКАНЦИЯ

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation /2018/
Страна, ВреметраенеСАЩ /85 мин./
Жанранимация, комедия, семеен
Премиера13 юли 2018
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Генди Тартаковски
В ролите:Дублиран на български език

Тайните излизат наяве по време на Хелоуин – истината е разкрита!

Мейвис (Селена Гомес) – която в първия филм бе тийнейджърка и навърши 118 години, а във втория стана съпруга на човека Джонатан Локрън (Анди Самбърг) и майка на сина им Денис, от което прадядото Влад (Мел Брукс) не бе във възторг, – сега изненадва баща си Дракула (Адам Сандлър) със семейно пътешествие на луксозен Чудовищен Круизен Кораб. Наистина, Дракула трябва да получи най-сетне и своята ваканция, след като целогодишно осигурява на всички ваканцията им в хотела си.

Останалите му приятели няма как да не го съпроводят… След като корабът напусна пристанището, те се заемат с предлаганите развлечения на борда, от чудовищен волейбол до екзотични екскурзии и печене на лунна светлина. Дракула обаче се влюбва в мистериозния капитан на кораба – Ерика. Сега е ред на Мейвис да влезе в ролята на твърде предпазлив „родител“, като се старае да държи двамата разделени.

Никой обаче не знае, че максимата „твърде добро, за да е вярно“ важи и за този романс – оказва се, че Ерика е потомък на Ейбрахам Ван Хелсинг (Катрин Хаан), древен враг на Дракула и останалите чудовища. Опасната тайна може да унищожи всички!