ФЕНОМЕНАЛНИТЕ 2

Incredibles 2 /2018/
Страна, ВреметраенеСАЩ /118 мин./
Жанранимация, комедия, романтичен, музикален
Премиера15 юни 2018
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Брад Бърд
В ролите:Дублиран на български език

Спасяването на света и семейните задължения са еднакво предизвикателство…
Уникалното семейство супергерои Боб и Хелън Пар се завръща 14 години, след като „Феноменалните“ на Брад Бърд се превърна в световен хит през 2004 г. – за ново и епично геройско приключение, което обещава да бъде не по-малко успешно.

Този път ролите се обръщат и съдбата на света е поставена в ръцете на Хелън, докато Боб трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата. Запознаваме се с мистериозния бизнесмен Уинстън Дийвър, който заявява желанието си да възроди героичния статут на семейството, въпреки че супергеройството е все още в нелегалност. Изглежда обаче, че Дийвър проявява повече интерес към Еластина, госпожа Феноменална, отколкото към нейния съпруг… И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му. – а те избухват със страшна сила! Задача, която г-н Феноменален – Боб приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки.

Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.