ТРОЛЧЕТА: БАНДАТА СЕ СЪБИРА

Trolls Band Together/2023/
Страна, ВреметраенеСАЩ /92 мин./
ЖанрАнимация, Детски, Приключенски
Премиера27 октомври 2023
Режисьор:Уолт Дорн, Тим Хайц
В ролите:Озвучен на български от Кръстина Кокорска – Криста, Момчил Степанов, Яница Маслинкова, Владимир Зомбори, Йоана Драгнева, Надежда Панайотова, Петър Бонев, Константин Лунгов, Тодор Николов, Светломир Радев, Никола Попов, Иван Велчев и др.

Трета част на поредицата „Тролчета“ (2016) и „Тролчета: Турнето“ (2020).
Щурите тролчета се завръщат с блясък и трясък на сцената за незабравимо и цветно семейно събиране – с много музика, колорит и екшън!

След истинско приятелство и непрекъснато флиртуване, Попи и Клон най-накрая официално са двойка. Докато двамата стават все по-близки, тайна от миналото на Клон излиза наяве: заедно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата бойбанда на Попи, феномена БратЗоун.

Групата се разпада, когато Клон е все още бебе, а заедно с това се разделя и семейството и оттогава той не е виждал своите братя. Но когато Клон научава, че Флойд е отвлечен заради музикалните си таланти от двойката подли попзвезди и злодеи Велвет и Венийър, той, Попи и верните им приятели се отправят на изпълнено с редица перипетии, емоционално пътешествие да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от съдба, далеч по-лоша от попкултурна неизвестност.