НЕУКРОТИМИЯТ СПИРИТ

Spirit Untamed /2021/
Страна, ВреметраенеСАЩ/ 87 мин./
Жанр Анимация , Детски, Приключенски, Семеен
Премиера4 юни 2021
Режисьор:Илейн Боган, Енио Торесан
В ролите:дублиран на български език

Продължение на филма „Спирит“ (2002 г.) и на тв сериала на Нетфликс „Spirit Riding Free“ (2017 г.).

Животът на Лъки Прескот се променя, когато тя се мести от големия град в малко крайгранично градче и там се сприятелява с дивия мустанг на име Спирит („дух“). Емоции и запомнящо се пътешествие, в което ще препускаме смело към необятни приключения – вълнуваща история за приятелството и смелостта да последваш съдбата си.

Смелата и дръзка Лъки пресича предприема с коня пътешествието на живота си и тогава разбира, че иска да опознае корените си и да даде воля на свободолюбивия си дух.
Лъки не познава покойната си майка Милагро Наваро – безстрашен изпълнител на каскади на кон от град Мирадеро на източното крайбрежие. Точно като майка си, Лъки не робува на правила и ограничения, което е причинило на леля й Кора немалко притеснения. Лъки е израснала под зоркото око на Кора, но не спира да предизвиква собствения си късмет с твърде много рискови начинания. Лелята взима нещата в свои ръце и решава, че те заедно с бащата на Лъки ще се преместят на друго място.

Лъки определено не е впечатлена от малъкия, схлупен град. Но всичко се променя в мига, в който среща Спирит, споделящ свободолюбивия й дух. Лъки намира и нови приятели в лицето на местните ездачи Абигейл Стоун и Пру Грейнджър, чийто баща е най-добрият приятел на бащата на Лъки.

Когато безсърдечен каубой и екипът му планират да заловят Спирит и стадото му и да ги продадат на търг, Лъки заедно с новите си приятели се впуска смело да го спаси – конят й е помогнал да открие мексиканския произход на майка й. Лъки и Спирит ще се сблъскат с трудни моменти и непредсказуеми обрати, но новите им приятели и волята за справедливост ще бъдат тяхната пътеводна светлина.