СПАЙДЪР-МЕН: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА

Spider-Man: Homecoming /2017/
Страна, ВреметраенеСАЩ /133 мин./
Жанрекшън, приключенски, фантастика
Премиера7 юли 2017
Категория Очаква се категория
Режисьор:Джон Уотс
В ролите:Том Холанд, Робърт Дауни Джуниър, Мариса Томей, Майкъл Кийтън, Зендая, Тони Револори, Лора Хариър, Доналд Главър, Кенет Чой, Майкъл Барбиери, Джон Фавро, Логън Маршал-Грийн, Ханибал Бърес и др.

Младият Питър Паркър / Спайдър-мен™ (Том Холанд), който прави своя сензационен дебют в Първият отмъстител: Войната на героите, влиза в киновселената на Marvel със Спайдър-мен: Завръщане у дома. Покорил целия свят, Спайдър-мен е най-популярният комиксов герой в историята и перлата в  короната на Marvel. Сега той се завръща у дома в един филм, продуциран от  Marvel Studios, със свеж, забавен тон и нов подход, който представя за първи път появата на екран на Питър Паркър, заедно с героите от комиксите на Marvel.
Зареден с впечатления от приключенията си с Отмъстителите, Питър се завръща у дома, където живее с леля си Мей (Мариса Томей), под зоркия поглед на своя нов ментор Тони Старк (Робърт Дауни мл.). Питър се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, разсейван от мисли да се докаже като нещо повече от добронамерения квартален Спайдърмен. Докато появата на нов злодей – Лешояда (Майкъл Кийтън), поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър. Настава моментът младежът да се изправи срещу предизвикателството и да се превърне в героя, който трябва да бъде.