РАЛФ РАЗБИВА ИНТЕРНЕТА

Ralph Breaks the Internet /2018/
Страна, ВреметраенеСАЩ /112 мин./
Жанранимация, детски, комедия, приключенски
Премиера4 януари 2019
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Фил Джонстън, Рич Мур
В ролите:Дублиран на бърлгарски език

„Разбивачът Ралф 2“:

Продължение на филма от 2012 г. Когато играта е по-важна от всичко и рисковете нямат значение, винаги става дума за неподражаемия тандем Ралф и Ванилъпи. Действието вече се развива шест години по-късно. Този път Ралф (озвучен от Джон Райли), лошото тромаво момче с огромно сърце, заедно с вярната си приятелка Ванилъпи Шуийц (Сара Силвърман) се впуска в необятните простори на интернет, който никога вече няма да бъде същият след… тяхната разбиваща намеса.

Благодарение на новите безжични технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Ралф се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Дебрите на виртуалното пространство крият всевъзможни опасности и поднасят неочаквани изненади – момчето с голямо сърце обаче отново е готово да подкрепи безрезервно верния си другар!

Попаднали много извън комфортната си зона, Ралф и Ванилъпи се сблъскват с нови обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на „гражданите на интернет“, за да намерят правилния път и да преодолеят редица препятствия. Сред колоритните герои, които срещат по време на бурното им интернет пътешествие, са онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube, нахаканата майсторка в уличните гонки Шанк, в която Ванилъпи открива модел за подражание и сестрата, която никога не е имала, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

Ще остане ли все така силна връзката между Ралф и Ванилъпи? Или безкрайните предизвикателства, които предлага съвременният онлайн свят ще ги раздели безвъзвратно? Филмът изобилства от забавни и непредвидени ситуации…