ПАТЕШКИ ИСТОРИИ

Migration /2023/
Страна, ВреметраенеСАЩ / 92 мин./
ЖанрАнимация, Детски, Комедия, Приключенски
Премиера22 декември 2023
Режисьор:Бенджамин Ренър
В ролите:Озвучен на български от: Момчил Степанов, Августина-Калина Петкова, Ася Рачева, Петър Върбанов, Василка Сугарева, Камен Асенов

Създателите на хитовите комедии „Миньоните“, „Аз, проклетникът“, „Ела, изпей!“ и „Сами вкъщи“, ни канят да се впуснем във вълнуващото непознато с Патешки истории – оригинална, изключително забавна и изпълнена с много екшън анимация като никоя друга, в която група очарователни пернати откриват, че когато приключението зове, трябва да отговориш.
„Патешки истории“ ни запознава със семейство Малард в момент, в който то се намира на сериозен кръстопът.

Докато татко Мак е доволен, че семейството му винаги ще бъде в безопасност и ще плува необезпокоявано в тяхното езеро в Нова Англия, мама Пам е жадна за приключения и иска да покаже на децата им – тийнейджъра Дакс и дъщеричката Гуен – целия широк свят.
След като семейство прелетни патици пристига в езерото им с вълнуващи разкази за далечни места, Пам убеждава Мак да се впуснат в семейно пътуване през Ню Йорк чак до тропическата Ямайка.

Когато патиците поемат на юг за зимата, внимателно замислените им планове бързо се объркват. Преживяването ще ги вдъхнови да разширят хоризонтите си, да създадат нови приятелства и да постигнат повече, отколкото някога са предполагали, че е възможно, като в същото време научават повече един за друг и преоткриват себе си.