МАША И МЕЧОКА: ДВОЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

Masha and The Bear: Twice the fun /2023/
Страна, ВреметраенеРусия / 76 мин./
ЖанрАнимация, Семеен, Комедия
Премиера15 декември 2023
Режисьор:Артьом Наумов, Василий Ведошвили
В ролите:Озвумен на български от: Ева Данаилова, Ангелина Русева, Денислав Димитров, Евгения Ангелова, Елисавета Господинова, Жана Донева, Максим Шишков, Марио Иванов, Михаил Георгиев, Симеон Дамянов, Татяна Етимова, Христо Узунов
Приключения на палавата Маша и грижовния Мечок вече са доказан феномен и повече от десетилетие приковават малки и големи пред телевизионните екрани, а от 15 декември тръгват и в киносалоните с първия си филм.
 
За първи път създателите ни разкриват цветния свят отвъд гората.
Любимите ни герои решават да сбъднат една мечта на Мечока, но за целта трябва да тръгнат на пътешествие и така се озовава в центъра на социалния живот в града. Пакостницата Маша има нова идея – Мечо влиза в ролята на сватбен фотограф, а тя е бъде негов асистент.
Как творческият хаос, който цари около Маша, ще се отрази на този празник на истинската любов? И какво ще струва това на Мечока?
След това пътешествието им продължава с най-различни перипетии, докато накрая идва Коледа – времето, когато се случват чудеса, а понякога се създават и невероятни приятелства.