КОШМАРИ НА QUEEN MARY

Haunting of The Queen Mary /2023/
Страна, Времетраене Великобритания / 125 мин./
ЖанрУжаси, Трилър
Премиера15 март 2024
Режисьор:Гари Шор
В ролите:Уесли Алфвин, Тифани Аштън, Мачей Бартошевски, Уил Кобан, Тим Дауни, Джоел Фрай, Алис Ийв, Елена Ангелова

„Кошмари на Queen Mary“ проследява мистериозните събития, които се завъртат около пътуването на две семейства, чиито животи се преплитат по ужасяващ начин.

От мистериозно убийство през 1938 г. до необяснимите паранормални истории днес – истината за злото, обладаващо кораба, остава загадка. Една таро карта се оказва зловещо предсказание за това, което ще сполети семейството на едно талантливо момиче с амбициозни родители.

В наши дни, фотографите Ан и Патрик се качват на борда на емблематичния кораб с малкия си син Лукас. Въодушевени от идеята да го разгледат и да се опитат да си представят какъв е бил в края на 30-те години на миналия век, те не подозират какво ги очаква.
Присъствието им ще отключи поредица от събития, които ще свържат съдбата им с мрачното минало на кораба. Това, което обрича едни, може би е единственият изход за други.
Докато ужасът се разгръща около тях, те започват да осъзнават, че корабът е погребал жестоки тайни, които съвсем не са само легенди. Понякога фактите могат да бъдат не по-малко странни и плашещи.