ИСТОРИЯТА НА КРИСТОФЪР РОБИН И МЕЧО ПУХ

Christopher Robin /2018/
Страна, ВреметраенеСАЩ/104 мин./
ЖанрАнимация, Детски, Комедия, Приключенски, Семеен, Фантастика
Премиера3 август 2018
Категория Без възрастови ограничения
Режисьор:Марк Форстър
В ролите:Хейли Атуел, Юън Макгрегър, Бронти Кармайкъл, Марк Гейтис и др.

По образите, създадени от британския драматург А. А. Милн и илюстратора Ъ. Х . Шепърд.

Кристофър Робин (Юън Макгрегър), от работническо семейство, се среща с приятеля си от детство Мечо Пух (с гласа на Джим Къмингс), който му помага да преоткрие радостта от живота.

Едно вълшебно приключение, неподвластно на времето и обстоятелствата. Обичаната от всички история представя грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безкрайно много емоции за зрителите.
В трогателната продукция момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.

Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.

След злополучен инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи… защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб!