ИГРА НА СПОМЕНИ

Reminiscence /2021/
Страна, ВреметраенеСАЩ / 116 мин./
Жанрромантичен, трилър, фантастика
Премиера20 август 2021
Режисьор:Лиса Джой
В ролите:Хю Джакман, Ребека Фъргюсън, Танди Нютън, Натали Мартинес, Анджела Сарафян, Клиф Къртис, Даниел Ву, Сам Медина, Марина де Тавира и др.

Един мъж намира начин да съживява миналото и използва новата си технология, за да потърси отдавна изгубената си любов.

Никълъс Банистър (Хю Джакман), грубоват уединен ветеран, живее в наводнения от морето Маями от близкото бъдеще. Той е експерт с опасна дейност – предлага на клиентите си да съживят всеки спомен, който пожелаят. Животът му се променя, когато среща мистериозната и съблазнителна Мей (Ребека Фъргюсън). Тя влиза в офиса му със съвсем обикновена молба: изгубила е връзка ключове и трябва да ги намери. Това се превръща и в страстна любовна връзка… Елементарният наглед случай за изгубена вещ скоро се превръща в опасно обсебване и в стремежа си да разкрие истината за изчезването на Мей, Ник попада на жесток заговор. Накрая той ще трябва да отговори на важния въпрос: докъде си готов да стигнеш, за да спасиш любимите си хора?

Спомените на различни клиенти въвличат Мей в поредица от жестоки престъпления и Банистър трябва да се зарови в тъмните дебри на миналото, за да открие истината за жената, която обича.