ВТОРИ ШАНС

Second Act /2018/
Страна, ВреметраенеСАЩ /98 мин./
Жанркомедия, романтичен
Премиера14 декември 2018
Категория Очаква се категория
Режисьор:Питър Сигъл
В ролите:Дженифър Лопес, Майло Вентимиля, Ванеса Хъдженс, Лиа Ремини, Шарлин Ий, Фреди Строма, Трийт Уилямс, Наташа Романова и др.

Работничка в магазин за кутии „изобретява“ живота си и биографията си наново. Сега тя ще покаже на Медисън авеню какво могат уличните умници! Обикновената магазинерка взима съдбата си в ръце и преобръща целия си живот… с малко хитрост и фалшива автобиография. Истински е само талантът й!

40-годишната Мая (Дженифър Лопес) се опитва да преодолее разочарованието на несбъднатите си мечти. Но ето, че се случва чудото. Благодарение на фалшива диплома от бизнес университет, подправени снимки с президента Барак Обама и несъществуващо пътуване до Килиманджаро, пред Мая се откриват много нови възможности във „второто действие“ на живота й, втори шанс.

Така тя се сдобива с нова работа в частна финансова къща и с лъскав офис с убийствена гледка, в комплект с още по-разкошен апартамент… Фирмата вярва, че тя е висококвалифициран консултант и й възлага да сключи голяма сделка.