АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 4

Despicable Me 4 /2024/
Страна, ВреметраенеСАЩ /95 мин./
ЖанрАнимация, Комедия, Приключенски
Премиера5 юли 2024
Режисьор:Крис Рено
В ролите:Дублиран на български език

Следвайки летния блокбастър-феномен Миньоните 2, който през 2022 година спечели близо 1 млрд. долара в световния боксофис, и цели седем години след последния филм от поредицата „Аз, проклетникът“, най-големият анимационен франчайз влиза в смела и вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия с „Аз, проклетникът 4“ на емблематичното студио Illumination.

Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент на Антизлодейската лига, изглежда повече от перфектно, като той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър. Но бебе не се гледа лесно, особено когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини.
В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което налага цялото семейство да бъде преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо, а и сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

„Аз, проклетникът 4“ гарантира незабравимо киноприключение, изпълнено с много хумор, неспирен екшън и трогателни моменти – комбинация, която през последните години никой не прави по-добре от Illumination.
Не случайно фрайнчайзът е най-успешният в историята и по всичко изглежда, че най-добрата част тепърва предстои.